Team VOLOP!!!

Naast de titel “basisdiëtist” heeft iedere diëtist bij Volop!!! haar eigen specialisaties, ervaringen en kwaliteiten in één of meerdere ziektebeelden/hulpvragen. Hierdoor kunnen wij dieet- en voedingsadvies op maat bieden, met aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situaties en voorkeuren. Op deze manier onderscheiden wij ons van anderen in de regio.

Lieke Rongen-Voesten
Als diëtist kan ik de juiste antwoorden geven op je vragen over voeding en een gezonde leefstijl en hoe deze in relatie tot je gezondheid staan. Ik vind het een uitdaging om mensen te begeleiden en te motiveren in het aanpassen en veranderen van hun eet/leefpatroon. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met:
* Ondervoeding
* Allergie/intoleranties
* Diabetes, hypertensie, hypercholesterolemie
* Maag-darm-lever problemen
* Overgewicht – Obesitas
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van:
* Kinderen met overgewicht en eetproblemen
* Eetstoornissen

Na mijn studie heb ik lange tijd gewerkt als diëtist in een kliniek gespecialiseerd in Obesitas en eetstoornissen, waarbij psychologie en voeding dicht bij elkaar staan. In mijn dagelijks leven gaat mijn passie uit naar koken, omdat ik zelf ook bekend ben met diverse intolerantie en weet als geen ander hoe lastig dit is in het dagelijks leven, zoek ik graag samen naar een middenweg in het aanpassen van de dagelijkse voeding zodat je toch lekker en gezond kunt eten.

Ik ben telefonisch bereikbaar op: 06-50637420

 Michelle Jacobs
Mijn naam is Michelle Jacobs. Ik vind voeding mijn leven lang al inspirerend, voeding kan zoveel mogelijkheden bieden bij gezondheid en ziekte. Naast voeding heb ik ook een passie voor hardlopen en koken.

Ik heb de opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de HAN te Nijmegen, medio 2016 heb ik mijn diploma behaald voor diëtist. Hierna heb ik veel gewerkt als diëtist in o.a. een ziekenhuis en verstandelijk gehandicaptenzorg. Hierin vind ik het mooi om te zien dat voeding kan zorgen voor een verhoging van kwaliteit van leven. Naast voeding ben ik van mening dat ook sport een component is voor een gezonde leefstijl.

Om een gezonde leefstijl te kunnen bereiken komt ook een stukje gedragsverandering om de hoek kijken. Dit hoef je niet alleen te doen, samen kunnen we kijken welke veranderingen nodig zijn om aan een gezonde leefstijl te voldoen. Deze gezonde leefstijl is dan ook voor de rest van je leven!

Op dit moment ben ik afwezig t/m januari 2020